Duursportvereniging TTL
maandag 15 augustus 2016
Z&Z Circuit en loopkampioenschap 2016/2017
Bijgewerkt 15 aug : 20:30 door Admin
Na jarenlang een CPC-traject te hebben georganiseerd is het tijd voor iets anders. Een stuk minder organisatie voor ons en tóch een grote mate van onderlinge gezelligheid verwachten we te vinden met het Zorg en Zekerheid Circuit. Het idee is dat we meedoen in het circuit, wat betekent dat je ten minste 5 van de 8 wedstrijden loopt, waarbij je een keuze maakt tussen kort (5km), midden (10km) of lang (15km/10EM/21,1km). Bij de loop in Lisse plakken we er een lunch aan vast en na de laatste wedstrijd zullen we een gezamenlijke afterparty vieren mét huldiging van de nieuwe loopkampioenen! Uiteraard zijn de lopers van RND ook weer van harte welkom deel te nemen aan onze trainingen en het kampioenschap.

Meer op het Forum.


printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 06 augustus 2016
Fietstraining voor beginners
Bijgewerkt 06 aug : 20:50 door Admin
INSCHRIJVEN DOE JE HIER

Sinds enkele maanden is de enthousiaste en ervaren Anna Nokso-Koivisto onze nieuwe fietstrainster voor de beginnersgroep. Daar deze groep nog niet vol zit hebben we besloten de resterende fietstrainingen van dit jaar open te stellen voor niet-leden. Dé uitgelezen kans om eens te kijken of fietsen en trainen in een groep iets voor jou is en Duursportvereniging TTL te leren kennen!

Waar?
Vertrek en aankomst bij de Sluisjes in Leidschendam. Verzamelen doen we aan de "Leidse kant" op de kruising van de Kerkstraat en de Sluiskant.

Wanneer?
Woensdagavonden vanaf 19:00 (t/m 24 augustus)
Zaterdagochtenden vanaf 09:00 (t/m 10 september)
De genoemde tijden zijn vertrektijden, zorg dat je op tijd bent!

Voor wie?
Voor iedereen ouder dan 18 die eens wil proeven aan het rijden in een groep en een begin wil maken met 'beter fietsen'. Voor iedereen die niet bang is aangestoken te worden door het fiets- en triathlonvirus. Voor iedereen die gewoon eens nieuwsgierig is!

Wat heb je nodig?
Een veilige racefiets of sportfiets (remmen, banden en ketting in orde, stuurdoppen geplaatst, alles vast wat vast moet zitten enz.) en een fietshelm. Klikpedalen zijn handig maar niet verplicht. Verder je kleding aangepast aan de weersomstandigheden.

Wat kun je verwachten?
Traningen met aandacht voor fietstechniek, veilig rijden in een groep en natuurlijk werken aan een ijzeren conditie. We rijden altijd 'samen uit, samen thuis'. Daarnaast krijg je een aspiranten-licentie van de NTB (ivm verzekering) en kun je kennis maken met Duursportvereniging TTL. Gezellig!

Kosten?
Voor 20 euro doe je alle trainingen mee!

printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 11 juni 2016
Uitslagen MZT 2016
Bijgewerkt 11 jun : 10:55 door Admin

De uitslagen van de MZT 2016 staan online!

Foto's van Michael Durang
Foto's van Wijnand van der VetEn een artikel op Transition
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  [1] 2 3 4 5 6 7 8
Website van Duursportvereniging TTL. Alleen leden van TTL kunnen zich aanmelden op deze site.